Sklep Lewiatan blisko Ciebie

Wyczyść

Odpowiedzialność społeczna

Biznes to nie tylko zysk mierzony w złotówkach. To także umiejętność wspierania szlachetnych inicjatyw i pomoc najsłabszym. Dlatego Polska Sieć Handlowa Lewiatan działa odpowiedzialnie w stosunku do klientów naszych sklepów, ich rodzin oraz lokalnych społeczności.

Od lat Lewiatan wspiera działalność Fundacji Rozwoju Kardiochirurgii im. prof. Zbigniewa Religi, pracującej m.in. nad budową polskiego sztucznego serca. Przed świętami Bozego Narodzenia oraz Wielkiejnocy sklepy Lewiatan aktywnie uczestniczą w zbiórkach żywności organizowanych przez Caritas Polska i inne instytucje charytatywne. Ponadto wspieramy lokalne Domy Dziecka oraz potrzebujących.

W 2010 r. pomoc finansową i materialną przekazaliśmy poszkodowanym w wyniku powodzi Franczyzobiorcom naszej Sieci, ich rodzinom i klientom. Propagujemy także zdrowy styl życia oraz wspieramy kluby sportowe.

PSH Lewiatan wspiera również sport. Jesteśmy sponsorem najlepszego w Europie klubu piłki ręcznej - VIVE Kielce

Lewiatan sponsorem Vive Kielce

FB